lördag 5 december 2009

number two - hær var det livat!

eller ær det verkligen det?

Hej Hanna!
Eftersom jag vet att du ær den enda som læser min blogg och du ær væl den enda som har adressen så blir det till du jag skriver!
Nu har jag jobbat i två dagar och det ær ganska lika många timmar jag gør på en vecka hemma. øver tjue timer på to dager ær helt fantastiskt=) men det ær kul å kænns knappt. men ja jobbar med några som ær litt av to surrehuer. Du vet som vi svensker ær så vet vi hur man jobar;)
men du, du skulle ha sett mitt rum jag bor i. uppe på 3:e etage i det lilla rummet som var full i grejjer førra året? det ær tomt nu. med en enda skumgummimadrass. det ser ut som jag ær någon asylsøkande som inte har ett hem riktigt. jag har ett kort på mobilen men ja har ingen passande sladd så ja kan inte lægga till den. men gør det senare^^
Snøn den ær till helvete hær. det regnade ju bort samma natt jag kom.(hahaha) Å hallstein fick lysena innen^^ hihi

Det ær inte samma sak att jobba på Gården iår som førra året nær du var med, alla ær nya å inte ens Sara jobbar kvar. Jag ær nyast fast gamlast, ensam i ett rum før utlænningar(som jag faktist ær) å Inge som bare jobber hele tida!

Ær hos Hallstein och vasker klær nu. eftersom det verkligen inte finns NÅT på gården. det finns en tv men inget å sitta i=(
hans polare ær med åxå så vi spelar jenka. men ja vinner inte direkt=/
Å gissa mer!? det finns inget internet!! hur fan ska det gå å ringa hem med skype under jula å allt det dær.


jaja nu børjar det bli langt hær

den hær julen blir inte densamme uten deg

jag vill komma tillbaka till linkøping och fixa din leilighet

PUSS å KLEM EM<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar